KREMA OD KONOPLJE – 100 ml

Organsko konopljino ulje bogat je izvor fitonutrijenata koji štite kožu tijela. Sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D i E. Ono također sadrži i “super masnoću” GLA (gama linolenska-polinezasićena masna kiselina), koja pomaže u održavanju hormonalne ravnoteže i može ublažiti kronične bolesti kože kao što su ekcemi, psorijaza i akne. Preporuča se za suhu i zrelu kožu te u tretmanu manjih nepravilnosti kože.

Oznake:

16,00  (120,55 kn)

Najniža cijena u 30 dana: 15.93 € (120.02 kn)

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima

Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
1 EUR = 7,53450 HRK

Organsko ulje konoplje hrani kožu esencijalnim masnim kiselinama, vitaminom E i sterolima te daje vlažnost vašoj koži, štiti je, obnavlja i čini elastičnom, mekom i glatkom. Alfa i gama linolenska masna kiselina regeneriraju kožu i povoljno djeluju na njenu strukturu. Organsko ulje konoplje ima antimikrobna i antiseptička svojstva.

Krema sadrži i pčelinji vosak (spriječava dehidraciju i starenje kože,regenerira stanice tkiva,protuupalno djeluje), organsko ulje sjemenki sunokreta (hidratizira, prirodni je izvor vitamina E i esencijalnih masnih kiselina, djeluje protiv starenja), organsko bademovo ulje koje je izvrsno u njezi svih tipova kože(sadrži esencijalnu linolnu kiselinu i sterole) i organsko ulje limuna koje ima izrazito antibakterijsko, protuupalno i antiseptičko djelovanje, osigurat će i najosjetljivijoj koži potpunu prehranu, optimalnu vlagu, intenzivnu njegu i dodatnu zaštitu:

 

– formulacija bogata esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima

– izvrsna za regeneraciju i obnovu kože

– prikladna za osjetljivu i suhu kožu

– pruža intenzivnu njegu koži i čini je elastičnom

– vraća koži vlagu i svježinu

– štiti od preuranjenog starenja kože