BIO-PRIMARHEFE 14x15ml.

Kategorija:

Oznake:

18,00  (135,62 kn)

Najniža cijena u 30 dana: 16 € (120.55 kn)

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima

Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
1 EUR = 7,53450 HRK

LivQ Bio-Primärhefe donosi više snage i energije s prirodnim B-vitaminima. Ovaj pivski kvasac, u tekućem obliku, posebno je bogat prirodnim B-vitaminima koje proizvodi priroda. Svi vitamini i minerali, elementi u tragovima, aminokiseline i sekundarne biljne tvari dar su prirode ili nastaju posebnim procesom primarne fermentacije.

Sastav: fermentirani tekući pivski kvasac 82%, koncentrirani sok od jabuke i ribizla, rižino brašno. Svi sastojci su iz organskog uzgoja.
– Riboflavin, niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6 i folna kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
– Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
– Tiamin, niacin, vitamin B6, folna kiselina i biotin doprinose normalnoj psihološkoj funkciji.
– Vitamin B6, folna kiselina i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Pivski kvasac koji se koristi za livQ-proizvode definiran je kao Bio-Primärhefe. Ovaj kvasac raste u visokokvalitetnoj organskoj sladovini i kaši s čistim organskim sladom i bere se nakon primarne fermentacije. To jamči svježe i potpuno aktivne stanice kvasca.
Nježna obrada, bez dehidracije, čuva sve vrijedne sastojke u prirodnom obliku.
Primjena:
Preporuča se dnevna doza od jedne porcije (=15 ml) livQ Bio-Primärhefe.
LivQ Bio-Primärhefe najbolje je konzumirati prije obroka ili prije spavanja. Zbog svoje konzistencije možete ga konzumirati kako želite: jednostavno iz štapića, u jogurtu, soku, žitaricama ili u svježe pripremljenom smoothiju.